luni, 25 august 2008

Liberty Parade 2008 short remember

4 comentarii:

Unknown spunea...

mi-a parut mai slab feedbackul decat anul trecut

Gabi spunea...

Well.. chiar nu stiu ce sa -ti spun. Am fost prea prins cu filmare, montaj, etc sa urmaresc feed back-ul. Dar pana la urma sti si tu cum e, faci un eveniment de masa pe care il cresti; vine din ce in ce mai multa lume; e firesc sa creasca si numarul carcotashilor. Oricum nu poti multumi pe toata lumea.
Iar din punctul meu de vedere, daca a lasat ceva de dorit, au fost oamenii (unii dintre ei). In rest e greu de comentat la ce desfasurare a fost acolo. Si spun asta incercand sa raman obiectiv...

Anonim spunea...

TE PROVOCĂM LA CONCURS! :)

Scrie un articol pentru ţară şi câştigă:
3000 RON (Marele premiu)
2000 RON (Premiul al II-lea)
1000 RON( Premiul al III-lea)

În plus, te chemăm să-ţi oferim premiul la BRAŞOV!


· De data asta nu mai ai o scuză!
· De data asta Fundaţia Dacia te provoacă "să fii român" şi te introduce în mijlocul acţiunii!

Compune un text pe tema evenimentelor organizate in Brasov pe 1 Decembrie şi arată-ne ce simţi! Exprimă-ţi frustrarea, iubirea de ţară, deznădejdea sau bucuria. Fă un lucu memorabil pentru ţară şi noi te premiem.

Arată-ne că eşti român şi te chemăm la Braşov de 1 Decembrie, ca să sărbătorim împreună! Eşti convins că eşti în stare să câştigi concursul? Ia cu tine şi un prieten şi lasă-ne pe noi să ne ocupam de cazare şi masă!

Dacă doreşti să te înscrii în concurs, trimite-ne datele tale (nume, prenume, adresă e-mail, adresă blog personal, precum şi linkul către articolul deja postat pe blogul tău, articol ce va fi automat înscris în concurs) pe adresa: concurs.dacia@gmail.com.
Concursul se desfasoara pe perioada 17-28 noiembrie, asa ca GRABESTE-TE!!! Monitorizarea va începe din momentul în care primim mailul tău. Ulterior, vei primi un mail de confirmare a înscrierii în concurs, precum şi informaţii suplimentare privind evenimentele despre care va trebui să scrii. Cu cât scrii articolul mai repede, cu atât îţi cresc mai mult şi şansele de a câştiga unul din cele 3 premii. Asta dacă vrei premii!:)
Regulamentul concursului îl poţi citi pe site-ul www.daciajurnal.ro.

NU UITA: TEMA ESTE IMPUSA (EVENIMENTELE DIN BRASOV), IAR PERIOADA IN CARE SE DESFASOARA CONCURSUL ESTE 17-28 NOIEMBRIE!

Pentru orice alte informaţii suplimentare sau nelămuriri, nu ezita să ne contactezi la adresa: concurs.dacia@gmail.com

Aşteptăm mailul tău pentru înscriere!
Echipa Dacia.





*Notă: Promovăm originalitatea. Orice tentă de plagiat găsită în creaţiile trimise vor descalifica automat participantul fără drept de reintrare în concurs.

Sly spunea...

Mai baga si tu cate-o postare.
Te asteptam!
;)