sâmbătă, 15 martie 2008

Distractii comunitare


Saptamana asta, miercuri, am avut parte de o confruntare verbala cu o cucoana isterizata de faptul ca am avut tupeul sa parchez pe locul ei (evident ca nu e platit, dar il are ea mostenit de la ma'sa mare care a fatat tot neamu' ei fix pe locul ala chiar daca e public. Asa i-a placut ei, sa-si fete neamu' in drum..). In ciuda incercaririlor mele repetate de a duce conversatie pe un teren civilizat, tzoapa o dadea cu "ba" si "tu" si "harfe". Intr-un final a trebuit sa ma cobor la nivelui ei si s-o pizduiesc zdravan astfel punand capat situatiei.
Astazi e sambata si in ciuda faptului ca e soare si super vreme de terasa, eu mi-am deschis compuetrul si incerc sa lucrez ceva. La un moment dat suna telefonul si un prieten care sta la un bloc vecin imi spune cu oarecare precautie in glas ca ar fi bine sa cobor sa ma uit la masina pentru ca se pare ca a picat o usa pe ea si din cate se vede de la balconul sau e posibil sa fi ramas fara luneta. Ii multumesc frumos ca m-a anuntat (eu neavand cum sa-mi vad masina de la fereastra) si incerc sa-mi pastrez calmul in timp ce-mi trag ceva pe mine. Zadarnic! Simt cum singele imi iriga toate extremitatile corpului si imi si inchipui cum capat expresia unui personaj din desenele lui Disney cand este lovit cu un imens ciocan peste degete. Rosu si tremurand de nervi ajung in cele din urma la masina pe care am gasit-o asa:

Cu gandul la tot ce ar fi putut fi mai rau, recunosc ca am rasuflat usurat. Toata paguba s-a restrans la cateva zgarieturi minore. Cu toate astea trebuie sa mai spun ceva:
SA VA FUTA MAIDANEZII NEAMU' IN GAT PRIN CUR DE "TZARANI DE ORAS" !
SI PE TINE PRIMARE CU TOT NEAMUL TAU! 

Un comentariu:

Sly spunea...

Cine a "plasat" usa aia acolo? Vecina nephututa? Sau altcineva?
Daca e vecina, zic sa mergi sa-io iei un vibrator d-ala de neam prost si sa i-l lasi la usa in cutie de cadou.
Poate isi face o ocupatie .

Ce jeguri !
Nu prind si io unu d-asta , sa-i rup capu'?