miercuri, 30 ianuarie 2008

Cuvinte irosite

Nu stiu cum naiba suntem noi asa de norocosi...
Ce ne-am fi facut fara grijulii nostri politicieni care vegheaza asupra noastra?!!
Dragutii de ei, cum au ei grija de sanatatea noastra... taman ce-am citit de intentia guvernului de a interzice fumatul total la locul de munca. Imi vine sa plang de emotie... Asa grija fata de mine n-au mai avut decat parintii mei...
Pai cum sa n-aibe grija? zic... Unde mai gasesc ei asa mandrete de votanti? Rabdatori,.. induratori,... ascultatori,... si buni platitori... Eee? Nu-i asa ca meritam din plin aceasta atentie?
Pai daca tot avem asa calitati, e firesc si ei sa ne rasplateasca pe masura. Adica vedem noi cum unu' zice "am sa aduc utilaje speciale care vor aduna zapada, o vor topi si o vom varsa atat de repede la canal incat nici n-o sa stiti ca e iarna!"...  noi hop la vot si jap stampila pe el. Vine altu' si zice "vom promova legi in sprijinul oamenilor, a intreprinzatorilor pentru ai ajuta sa se dezvolte, sa traiasca mai bine... jap! votat si p-ala! Nici c-apuca altu' sa termine poezia cu coruptii ca noi gata. Jap! Votat. 
Si-acum oamenii ne rasplatesc.
Vrei masina popor? Foarte bine, dar ia de plateste taxa de smecher pt guvern.
Vrei sa nu mai mori prin spitale? Brovo tie! N-avem!
Dar ia de fa niste analize obligatori ca trebuie sa plimbam si noi niste bani ca altfel pierdem comisioanele si ne mai iau si aia de UE de prosti.
Vreti sa fumati? Ciuciu! C-asa vrem noi si ne doare-n cur de ce vreti voi.
Ca doar trebuie sa avem si noi ce sa raportam la grangurii de UE... daca economie nu; justitie nu; macar ca ne-am lasat de fumat sa ne laudam.
In rest numai de bine si de atata grija s-aibe parte doar mamele si nevestele domnilor politicieni. De la stanga la dreapta si de sus in jos, precum semnul crucii... amin.

Un comentariu:

Anonim spunea...

man, fumatul dauneaza.. CLAR! ...si din respect pentru nefumatorii din jurul nostru ne mai taiem din macaroana singuri si de buna voie. .....dar cu siguranta cel mai daunator lucru, asa cum ai spus si tu, inevitabil, e politichianul zilelor noastre, la ale carui fumuri noi nu ne mai putem permite sa le respiram.